Украйна извърши въздушна атака срещу Феодосия в Крим. Това съобщи командирът

...
Украйна извърши въздушна атака срещу Феодосия в Крим. Това съобщи командирът
Коментари Харесай

Украйна твърди за унищожен руски кораб в Крим

Украйна извърши въздушна офанзива против Феодосия в Крим. Това заяви командирът на военновъздушните сили на Украйна Микола Олешчук  във вторник, представен от " Ройтерс ". Назначеният от Русия губернатор на Крим сподели, че нападението е провокирало пожар в пристанищната зона на града.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12275
Командирът написа в Telegram, без да даде доказателства, че офанзивата е унищожила огромен транспортен съд на съветския флот - десантния транспортен съд Новочеркаск.

" Флотът в Русия става все по-малък и по-малък! Благодаря на водачите от Военновъздушни сили и на всички забъркани за филигранната работа! " сподели Олешчук.

Съобщението не може да бъде тестван без значение.

Както Русия, по този начин и Украйна често преувеличават загубите, които настояват, че са си нанесли в 22-месечната война, като в същото време подценяват личните си жертви и загуби на съоръжение.

По-рано във вторник Сергей Аксьонов, назначеният от Русия губернатор на Крим, сподели единствено, че украинската офанзива е довела до пожар в пристанищната зона на града, който е бил неотложно овладян.

" Всички съответни служби за незабавна помощ са на място, сподели Аксьонов в Telegram. Жителите на няколко къщи ще бъдат евакуирани.

Кадри, оповестени в няколко съветски новинарски издания в Telegram, показват мощни детонации и пожари над пристанищен регион.

Русия анексира Крим от Украйна през 2014 година

В същото време, през нощта против вторник редица области в Украйна бяха подложени на съветски въздушни атаки с безпилотници. Това се случва за следващ път в последните дни. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР